facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 18, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Dodenherdenking 4 mei in Venray

mei 01, 2024

In de St. Petrus Bandenkerk wordt er een herdenkingsbijeenkomst gehouden waarin we hen herdenken die gevallen zijn voor vrede en vrijheid in ons land en overal ter wereld.

Aanvang van de bijeenkomst is 18.45 in aanwezigheid van Burgemeester Michiel Uitdehaag en Wethouders, Deken E. Smeets, Eregasten, leden van het oranjecomite en overige aanwezigen. Ceremoniemeester mevrouw Annie Timmermans. Tijdens de bijeenkomst zal er gesproken worden door Burgemeester Uitdehaag, Bart Hölscher, dhr. Maas en een afvaardiging van de oecumenische werkgroep, deken E.Smeets en leerlingen van de Montessorischool Venray.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Muziekvereniging Moed en IJver Blitterswijck. Zang is er van Emma Deters, Sophie Deters en Isa Linders.

Na afloop van de bijeenkomst , om 19.45 uur, is er een stille tocht via de Grote Markt naar het Oorlogsmonument. Ceremoniemeester bij het monument is de heer Frank Claessens.

Na de kranslegging door Burgemeester Michiel Uitdehaag en voorzitster Oranjecomite Gerda van Stelten zal er om 20.00 uur twee minuten stilte zijn. Daarna zullen vertegenwoordigers van diverse organisaties nog een krans leggen. Scoutinggroep de Peelspeurders leden zullen hierbij helpen.

U bent van harte welkom om deze herdenkingsbijeenkomst bij te wonen.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Gemeente Venray
  • Maker: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws