facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Meerdaags Wandelevenement Venray daagt uit!

april 24, 2024

Het Meerdaags Wandelevenement Venray nodigt jou en je team uit voor een buitengewoon avontuur vol plezier, gezondheid en teambuilding!

Zij geloven in de kracht van wandelen om de vitaliteit te vergroten en de banden binnen teams te versterken. Daarom presenteren zij met trots de bedrijvenloop onder de titel "Meerdaags Wandelevenement Venray daagt uit".

Neem de uitdaging aan en schrijf je bedrijf in voor deze unieke competitie! Ontdek samen met je collega's het plezier van wandelen terwijl je strijdt om de titel van het bedrijf dat gemiddeld de meeste kilometers per medewerker aflegt. Naast de glorie die gepaard gaat met deze prestatie, wacht er ook een prijs op het winnende team!

Maar dat is nog niet alles. Bij inschrijving ontvang je niet alleen toegang tot een onvergetelijke ervaring, maar ook een consumptie en een blijvende herinnering in de vorm van een exclusieve pinspeld. Bovendien bieden ze je de kans om je bedrijf op een unieke manier te presenteren door samen te wandelen in kleurrijke wandelshirts met je bedrijfsnaam of logo.

Wees flexibel en kies voor 1, 2 of zelfs 3 dagen van wandelplezier! Met een scala aan afstanden om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Laat je inspireren door de prachtige omgeving van Venray terwijl je geniet van het gezelschap van je collega's en nieuwe vrienden die je onderweg zult ontmoeten.

Het inschrijfgeld bedraagt per wandelaar € 6,50 per dag. Inschrijven voor de bedrijvenloop is mogelijk tot 21 mei 2024.

Op de foto de winnaar van het vorig jaar 1de Luchtverdedigingsbatterij van de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Meerdaags Wandelevenement
  • Bron artikel: Meerdaags Wandelevenement
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws