facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 18, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Harold Stevens stopt als raadslid: Orhan Daud volgt op

mei 04, 2024

Raadslid Harold Stevens van Venray Lokaal heeft aangekondigd dat hij zijn functie neerlegt met ingang van juli.

Na zorgvuldige overweging heeft hij geconcludeerd dat zijn werk binnen de politiek niet volledig aansluit bij zijn interesses. Hij zal zich inzetten voor een rol waarin hij zich meer op zijn plek voelt, gericht op het bevorderen van de politiek binnen Venray Lokaal.

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 27 juni zal naar verwachting aandacht worden besteed aan het vertrek van Harold. Hij is dankbaar voor de steun en het vertrouwen van zijn collega-raadsleden, de partij en de kiezers, en hoopt op begrip voor zijn beslissing. Harold kijkt ernaar uit om op een andere manier betrokken te blijven bij de partij.

Orhan Daud, de eerstvolgende op de Venray Lokaal-kieslijst van 2022, zal de positie van Harold innemen. Orhan, 34 jaar oud en afkomstig uit Iraaks Koerdistan, woont al 24 jaar in Limburg en sinds 2017 met zijn gezin in Landweert. Hij heeft vijf jaar politieke ervaring als commissielid en kijkt uit naar zijn nieuwe rol als raadslid, waarin hij een diverse groep mensen zal vertegenwoordigen. Zijn installatie staat gepland voor de gemeenteraadsvergadering van 2 juli.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venray Lokaal
  • Bron artikel: Venray Lokaal
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws